Όροι Χρήσης

Η εταιρεία

Αθανασία Λιλέ

Αποτύπωση Προϊόντων

Τα σανδάλια μας κατασκευάζονται με το χέρι και μερικές φορές υπάρχουν παραλλαγές στο χρώμα και τα υλικά που χρησιμοποιούνται. Οι φωτογραφίες του προϊόντος δεν μπορούν να εξασφαλίσουν πλήρη ομοιότητα με το αντικείμενο που εμφανίζεται.

Ευθύνη Χρήστη
Ο χρήστης/πελάτης συμφωνεί και αναλαμβάνει να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες, τις πληροφορίες και τα δεδομένα του ηλεκτρονικού καταστήματος κατά τους ορισμούς του νόμου και με βάση τους κανόνες της καλής πίστης και των συναλλακτικών ηθών.

Οι χρήστες της ιστοσελίδας οφείλουν να συμμορφώνονται με τους κανόνες και τις διατάξεις του Ελληνικού, Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου και τη σχετική νομοθεσία που διέπει τις τηλεπικοινωνίες και να απέχουν από κάθε παράνομη και καταχρηστική συμπεριφορά κατά τη χρήση αυτής και σε σχέση με αυτήν, καθώς και από την υιοθέτηση πρακτικών αθέμιτου ανταγωνισμού και άλλων παράνομων πρακτικών. Ο χρήστης της ιστοσελίδας ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στον διαδικτυακό τόπο της athanasiasandals.gr αναγόμενη στη κακή ή αθέμιτη χρήση της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω αυτής. Σε περίπτωση κατά την οποία ο ιστοχώρος athanasiasandals.gr εμπλακεί σε οποιονδήποτε δικαστικό αγώνα ή κληθεί να καταβάλει οποιουδήποτε είδους αποζημίωση που οφείλεται στην παράβαση των υποχρεώσεων του χρήστη που προβλέπονται στους παρόντες όρους, ο χρήστης θα οφείλει να αποζημιώσει την Athanasia sandals εκ του λόγου αυτού.

Χρόνος εκτέλεσης παραγγελίας

Ο χρόνος εκτέλεσης μιας παραγγελίας καθορίζεται από την διαθεσιμότητα των υλικών, της αποθήκης και του φόρτου εργασίας.

Προβλεπόμενος χρόνος παράδοσης είναι περίπου 12-15 εργάσιμες μέρες για τα χειροποίητα δερμάτινα σανδάλια.

Κόστος Μεταφορών

  • Για Ελλάδα 4 € + 1.70 €/κιλό
  • ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των 80€
  • Μεταφορικά αλλαγής 10€ (η χρέωση είναι στον πελάτη)
  • Για ΚΥΠΡΟ 10 € για παράδοση σε 5-7 μέρες από την ημέρα αποστολής ή 16€ για παράδοση σε 1-3 μέρες από την ημέρα αποστολής αφού προηγηθεί η πληρωμή μέσω τραπέζης ή με πιστωτική κάρτα
  • Κόστος αλλαγής για Κύπρο 20€ (10€ να έρθει το δέμα και 10€ το νέο δέμα).
  • Εκτός Ελλάδος περίπου 15-20 (ανάλογα την χώρα) με συνεννόηση και αφού προηγηθεί η πληρωμή των προϊόντων και των μεταφορικών και δεν γίνεται αλλαγή

Τρόποι πληρωμής

  • Αντικαταβολή (ισχύει μόνο για Ελλάδα) με κόστος 3€
  • Πληρωμή με πιστωτική κάρτα
  • Πληρωμή με τραπεζική κατάθεση

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Όνομα Λογαριασμού: ΛΙΛΕ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΘΕΩΔΟΡΟΣ
IBAN: GR91 0110 3410 0000 3410 0639 672

**Σε περίπτωση που υπάρξει έξτρα κόστος εμβάσματος ή οποιαδήποτε προμήθεια την επιβαρύνεται ο πελάτης και η παραγγελία ΔΕΝ θα αποστέλλεται μέχρι να κατατεθεί το ολοκληρωμένο ποσό.