Μεγεθολόγιο

Μεγεθολόγιο

Η φόρμα των δερμάτινων σανδαλιών μας είναι κανονική εκτός από τα παιδικά δερμάτινα ανατομικά σανδάλια που έχουν πιο στενή φόρμα κ χρειάζονται ένα νούμερο μεγαλύτερο!

Ελέγξτε το διάγραμμα μεγεθών που υπάρχει σε κάθε σελίδα προϊόντος για να βεβαιωθείτε ότι τα σανδάλια σας ταιριάζουν απόλυτα.

Μπορείτε να βρείτε το σωστό σας μέγεθος μετρώντας τα πόδια σας.

Για να το κάνετε αυτό σωστά τοποθετήστε το πόδι σας σε λευκή κόλλα χαρτί και σημειώστε μία παράλληλη γραμμή εκεί που τελειώνει η φτέρνα και άλλη μια γραμμή στο μεγαλύτερο δάχτυλο του ποδιού.

Μετρήστε την απόσταση μεταξύ των δύο αυτών σημείων σε εκατοστά. Επαναλάβετε την διαδικασία και στο άλλο πόδι.

Αφού λοιπόν μετρήσετε κ βρείτε την απόσταση για παράδειγμα 25 εκατοστά πάντα προσθέτετε 1 εκατοστό παραπάνω(για να μην βγαίνουν τα δάχτυλα σας έξω από το σανδάλι) κ να βρείτε το σωστό σας νούμερο δηλ. 25 εκ+1 εκατοστό =26 εκ. που αντιστοιχεί στο μεγεθολόγιο στο νούμερο 39.

Εάν το ένα πόδι είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από το άλλο χρησιμοποιήστε το μεγαλύτερο μέγεθος για να προσδιορίσετε το νούμερο σας.

  • Μόνο ολόκληρα μεγέθη
  • Εάν έχετε μισό μέγεθος, ανεβείτε στο πλησιέστερο ολόκληρο μέγεθος.
Μεγεθολόγιο

Δείτε τα μεγεθολόγια:

**Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα νούμερα ή οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε!

Έτσι θα αποφύγουμε την διαδικασία αλλαγής γιατί όλα μας τα σανδάλια είναι χειροποίητα κ δεν υπάρχει στοκ όποτε θα υπάρξουν καθυστερήσεις για να δημιουργηθεί το καινούργιο σανδάλι!

megethologio

megethologio